Vergoedingen en Tarieven

Podotherapie wordt veelal vergoed vanuit de aanvullende verzekeringen. Declaratie bij uw zorgverzekeraar gaat niet rechtstreeks. U dient zelf uw factuur bij uw zorgverzekeraar te declareren. Bent u diabetespatiënt? Dan krijgt u mogelijk ook een vergoeding vanuit de basisverzekering.
Wilt u een indicatie krijgen van de hoogte van de vergoeding die u krijgt? Een actueel overzicht kunt u vinden op https://www.podotherapie.nl/vergoedingenoverzicht/

Uw factuur via Infomedics

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.

Uw gegevens zijn veilig

Infomedics hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacygevoelige gegevens. Het bedrijf is daarom ISO27001 gecertificeerd, net als alle dienstverleners die Infomedics inschakelt om uw rekening te kunnen maken en versturen. Deze certificering wordt elk jaar opnieuw beoordeeld en vernieuwd. Meer over privacybescherming leest u op https://www.infomedics.nl/infomedics-en-privacy.

Uw rekening op papier of online?

Als u uw rekening online wilt afhandelen heeft onze praktijk uw e-mailadres en uw mobiele telefoon-nummer nodig. Deze gegevens worden door Infomedics gebruikt om u veilig toegang te verlenen tot het online portaal waar uw rekening klaar staat. Als u inlogt op uw Infomedics portaal, vult u de SMS-code in die u van Infomedics ontvangt. Wilt u uw rekening liever op papier ontvangen, dan kunt u dat op uw portaal zo instellen. Meer informatie vindt u op https://www.infomedics.nl/.

Betalingsregeling

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, neem dan zo snel mogelijk contact op met de Servicedesk van Infomedics op 036-2031900. Zij kunnen u helpen met  een betalingsregeling.

Tarieven

tarieven
Maak direct een afspraak

Bel ons dan via het telefoonnummer:
Praktijken Bergen op Zoom en Woensdrecht
0164-312312

Praktijk Roosendaal 
0165-223223 

Wij zijn telefonisch bereikbaar van:.

maandag tot vrijdag
08.30 – 17.30

0