Slippers op maat

Slippers op maat gemaakt

U draag correctiezolen maar hoe moet dat nu tijdens de warme dagen? Geen nood! Wij kunnen uw voetbed verwerken in een unieke slipper op maat, zodat u ook de zomer klachtenvrij doorkomt! 

's Zomers draag je graag een open schoen of een slipper echter is dit vaak slecht te combineren met uw zolen.
De oplossing is het laten aanmeten van een slipper op maat. U kiest het model, wij nemen de maat en verwerken de vormgeving van uw huidige zolen in het voetbed van de slipper. Hierdoor kan u ook tijdens de warme dagen weer genieten van uw activiteiten en dat met een hippe slipper aan uw voeten.

Bekijk hier de modellen: Fits slippers op maat collectie

Slippers op maat
Slippers op maat Hallux West Brabant

Hoe worden deze slippers gemaakt?

Wij zullen slippers altijd maken naar aanleiding van eerder aangemeten correctiezolen. Bent u nog niet bij Podolympia onder behandeling, dan zullen wij eerst een onderzoek plannen en correctiezolen aanmeten, alvorens het model van uw zolen in een slipper te verwerken.
Aanpassingen aan een zool zijn relatief snel en makkelijk uit te voeren en kunnen hierna digitaal verwerkt worden in het ontwerp voor de slipper. Het aanpassen van slippers kan niet op locatie, vergt meer tijd en is vaak niet zo mooi. Daarnaast is de slipper een bijproduct en kan dit nooit voor 100% uw correctiezolen vervangen!

Wij adviseren al eens te kijken naar de modellen, alvorens een afspraak te maken: https://www.fitsfootwear.nl/

Huisschoenen


Podolympia adviseert u zolen zoveel mogelijk te dragen en dus ook in huis. Wilt u liever geen schoeisel dragen in huis of loopt u graag op pantoffels? Wij kunnen nu ook huisschoenen voor u aanmeten! Kijk voor modellen en meer informatie op: https://www.fitsfootwear.nl/

 

Maak direct een afspraak

Bel ons dan via het telefoonnummer:
Praktijken Bergen op Zoom en Woensdrecht
0164-312312

Praktijk Roosendaal 
0165-223223 

Wij zijn telefonisch bereikbaar van:.

maandag tot vrijdag
08.30 – 17.30

0