Zolen voor werk- en veiligheidsschoenen

werkschoen

Als u op maat gemaakte zolen heeft is het verstandig deze te dragen bij het veel staan en rondlopen. Doet u dit niet dan kunnen uw lichamelijke klachten terugkeren.

Op uw werk dient u veilig te werken. Hierom worden er persoonlijke beschermingsmiddelen aangeboden. Uw werk- en veiligheidsschoenen zijn hier onderdeel van. Als werknemer is het een verplichting de schoenen te dragen. Uw schoenen hebben een veiligheidscertificaat (EN ISO 20345:2011 of EN ISO 20347:2011). Gaat u de zolen uit uw dagelijkse schoenen of uw sportschoenen in uw werk- en veiligheidsschoenen dragen dan vervalt deze certificering. Hierdoor kan u aansprakelijk worden gesteld bij een ongeval op het werk.

Bij Podolympia zijn we in staat uw zolen te vervaardigen volgens richtlijnen, waardoor de certificering behouden blijft. De schoenmerken hebben hun eigen protocol om de certificering te behouden. Toch kunnen we voor 45 schoenmerken uw op maat gemaakte zool in uw werkschoen passen. Hierdoor blijft u gespaard van lichamelijke klachten en kan u de werkdag vrolijk, klachten vrij beëindigen.

Emma, Bata, Neskrid, Atlas, Elten, Sixton Peak zijn slechts enkele schoenmerken waar we u bij kunnen helpen. Neem bij uw intake gesprek uw werk- en veiligheidsschoenen mee. Zo kan uw podotherapeut meedelen of de schoen geschikt is voor u en of er een op maat gemaakte zool in kan.

1
Maak een afspraak

Bel ons dan via het telefoonnummer:

Praktijken Bergen op Zoom en Woensdrecht
0164-312312

Praktijk Roosendaal
0165-223223

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen
08.30 – 17.30

0